Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Yardımcısı Mutluay, “Okullarda 1 Öğün Ücretsiz Yemek” Etkinliğine Katıldı


Başkan Yardımcısı Mutluay, “Okullarda 1 Öğün Ücretsiz Yemek” Etkinliğine Katıldı

Belediye Başkan Yardımcısı M. İrfan Mutluay, "Okullarda 1 öğün ücretsiz yemek" kampanyası kapsamında Çanakkale Ekmek ve Gül Topluluğu tarafından düzenlenen etkinliğe katıldı.

Çanakkale Belediye Çalışanları Sosyal Tesislerinde bulunan Ercan Adsız Salonu'nda düzenlenen etkinliğe, Başkan Yardımcısı M. İrfan Mutluay'ın yanı sıra siyasi parti temsilcileri, kampanyaya destek veren STK temsilcileri ile kentliler katıldı. Kocaeli Ekmek ve Gül Kadın Dayanışma Derneğinden Av. Elif Yetigin ve Pedagog Hakan Şahintürk'ün konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte, kampanya çalışmalarına ilişkin bilgilendirmede bulunulurken, okullarda ücretsiz yemek uygulamasının başlatılması için çağrıda bulunuldu.

Etkinlikte söz alan Belediye Başkan Yardımcısı Mutluay da, kampanyanın başarıya ulaşmasını temenni ederek, Çanakkale Belediyesi'nin bu konuda öğrencilere yönelik düzenlediği çalışmaları aktardı.  Mutluay; “Beslenme ve eğitim hakkı, insanların en temel haklarıdır. Çanakkale Belediyesi olarak uzun yıllardan bu yana üniversitemizde öğrencilerimize sabahları çorba dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Onun dışında Çıraklık Eğitim Merkezinde yaklaşık 144 öğrenciye öğlen yemeği ulaştırıyoruz. Bunun dışında da 15 okulumuzdan gelen talep doğrultunda da öğrencilerimize yemek desteğinde bulunuyoruz ve yeni gelecek olan taleplerle bu sayıyı arttırmaya Çanakkale Belediyesi olarak hazırız” şeklinde konuştu.  

Etkinliğin ardından Başkan Yardımcısı Mutluay, "Okullarda 1 öğün ücretsiz yemek" kampanyasına imza atarak destek verdi.



14.11.2022 15:01