Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan'a 30. Yıl Plaketi


Başkan Gökhan'a 30. Yıl Plaketi

ÇASİAD tarafından 3-5 Kasım 2022 tarihleri arasında düzenlenen Troya Forum kapsamında gerçekleştirilen 30. Yıl Gala Gecesi'nde Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'a 30. yıl plaketi verildi.

Başkan Gökhan, Çanakkaleli iş insanlarını bir araya getiren Troya Forum'da 5 Kasım 2022 Cumartesi günü düzenlenen etkinlikler kapsamında ilk olarak “Türkiye ve Dünya Sosyolojik Olarak Nasıl Bir Dönüşümde: Halkın, İş İnsanının, Siyasetin Değişen Parametreleri” ve “Yeni Tarım Düzeninde Kendine Yetebilen Türkiye“ söyleşilerine katıldı. Forumun Çanakkale'nin gelişimine katkı sunması temennisinde bulunan Başkan Gökhan, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Sabah saatlerinde düzenlenen söyleşilerin ardından Troya Forum, 30. Yıl Gala Gecesi etkinliği ile devam etti. Geceye, Vali İlhami Aktaş, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz, ÇASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Semih Başaran, İstanbul Ticaret Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Nazım Ekren, Prof. Dr. Murat Kasımoğlu, İstanbul Ticaret Üniversitesi Düşünce ve Proje Üretim Akademi (DÜPA) uzmanı Dr. Mefule Fındıkçı Erdoğan ve davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan 30. Yıl Gala programında açılış konuşması yapan ÇASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Semih Başaran, ÇASİAD'ın tarafından düzenlenen faaliyetler hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Gecede ÇASİAD'a yeni üye olan iş insanlarına rozetleri takılırken, Vali İlhami Aktaş da ÇASİAD tarafından Başkan Gökhan'a verilen 30. yıl plaketini takdim etti. Plaket nedeni ile teşekkürlerini dile getiren Başkan Gökhan, Yönetim Kurulu Başkanı Semih Başaran ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.  




07.11.2022 14:11