Başkan Vekili Dinç Troy Forum'a Katıldı

Belediye Başkan Vekili Mesut Dinç, ÇASİAD tarafından düzenlenen Troya Forum kapsamında gerçekleştirilen Prof. Dr. İlber Ortaylı ile Değerler ve Etik Ticaret Söyleşisi'ne katıldı.

Double Tree by Hilton'da düzenlenen etkinliğe Belediye Başkan Vekili Mesut Dinç, Çanakkale Baro Başkanı Av. Hande Keskin, Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, ÇASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Semih Başaran ile Çanakkaleli iş insanları ve davetliler katıldı.

Çanakkaleli iş insanlarının yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Prof. Dr. İlber Ortaylı, ticaretteki etik değerlere ilişkin tarihsel ve güncel konulara değindiği konuşmasının ardından katılımcıların sorularını yanıtladı.

Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın söyleşisinin ardından katılımcılar otel bahçesinde düzenlenen Troya Forum Hoş Geldiniz Kokteyline geçti. Kokteylde Çanakkaleli iş insanları ile bir araya gelen Başkan Vekili Dinç, kent ekonomisine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

07.11.2022 19:32