Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Hayvanseverler Can Dostlar İçin Bir Araya Geldi


Hayvanseverler Can Dostlar İçin Bir Araya Geldi

Çanakkale Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü kenti birlikte paylaştığımız can dostlarımızın daha iyi koşullarda yaşayabilmeleri amacı ile gerçekleştirdiği çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çanakkale Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğünce düzenlenen çalışmalar doğrultusunda sokakta yaşayan can dostlarımızın refah seviyesinin arttırılmasına yönelik Belediye Meclis salonunda düzenlenen toplantıda sivil toplum temsilcileri, resmi kurum temsilcileri, üniversite öğrencileri ve gönüllüler bir araya geldi.  

Çanakkale Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğünün daveti ile düzenlenen toplantıya; DKMP Şube Müdürü Ozan Hacıoğlu, Vet. Hek. Meltem Dimişgi, Veteriner Hekimleri Odası Temsilcisi  Hakan Bozkurt,ÇOMÜ  Halk Sağlığı Uzmanı Prof.Dr.Sibel Yalçın, Veteriner Hekim Uzman Dr.Özgür Yaman, Mor Pati, Patican Hakları Derneği,  ÇOMÜ Mutlu Patiler Topluluğu, gönüllüler ve Veteriner İşleri Müdürlüğü personeli katıldı.

Toplantıda açılış konuşması yaparak toplantının içeriği hakkında kısa bir bilgilendirmede bulunan Çanakkale Belediyesi Özel Kalem Müdürü ve Veteriner İşleri Müdür Vekili Sevil Albay'ın ardından Çanakkale Belediyesi Veteriner Hekimi Görkem Bakır, belediye tarafından sokakta yaşayan can dostlara yönelik yapılan çalışmaları katılımcılara aktardı. Toplantıda sokak hayvanlarının popülasyon kontrolü, başıboş köpeklerin halk ve toplum sağlığı açısından değerlendirilmesi gibi pek çok konu
tartışılırken, can dostların yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri de masaya yatırıldı.


28.10.2022 11:53