Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Cumhuriyet Haftası Etkinliklerinde Buluşalım


Cumhuriyet Haftası Etkinliklerinde Buluşalım

Çanakkale Belediyesi tarafından Cumhuriyet’in 99. yıldönümü nedeni ile düzenlenen etkinliklere tüm kentlilerimiz davetlidir. 

Cumhuriyet Konseri

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri kapsamında; İ.T.Ü. Türk Müziği Devlet Konservatuarı Şan Bölümü Mezunu Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Çanakkalelilerle buluşacak. 27 Ekim 2022 Perşembe günü , saat 20.00’de Hoşgörü Parkı’nda gerçekleştirilecek konsere katılmak isteyen kentlilerimiz için saat 18.30’da Cumhuriyet Meydanı ve Barbaros Mahalle Muhtarlığı önünden araç hareket edecek.

“DARDANELLES99” Uluslararası Davetli İllüstrasyon Sergisi ve Söyleşisi

Cumhuriyet'imizin 99. yıldönümünü kutlama etkinlikleri kapsamında; 28 Ekim 2022 Cuma günü saat 14.00'da Grafik Sanatçısı, illüstratör ve akademisyen Gürbüz Doğan Ekşioğlu ile İllüstratör ve Grafik Tasarımcısı Ethem Onur Bilgiç'in konuşmacı olarak katılacağı, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyelerinden Özlem Uyan'ın ise moderatörlüğünü yapacağı Söyleşi, Çanakkale Belediyesi Spor Merkezinde ( Karina Deniz Kültürü Merkezi karşısı ) gerçekleştirilecek. 

Farklı ülkelerden 99 sanatçı/tasarımcının illüstrasyon çalışmalarının Karina Deniz Kültürü Merkezi'nde sergileneceği “Dardanelles99” isimli Uluslararası Davetli İllüstrasyon Sergisi ise 29 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 13.30'da kentlilerimizle buluşacak.

Prof. Dr. Halet Çambel Sağlıklı Yaşam Merkezi Kapılarını Açıyor

Gençlerin, çocukların, her yaştaki kentlilerin sporla buluşacağı, ayrıca farklı aktivitelerin de yer alacağı Prof. Dr. Halet Çambel Sağlıklı Yaşam Merkezi, Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında 29 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 15:00’da Barbaros Mahallesi Lozan Caddesi’nde (17 Burda AVM arkası) kentlilerin hizmetine açılacak.

Cumhuriyet Coşkusunu Fener Alayı’nda Birlikte Yaşayalım

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yılı nedeni ile düzenlenen etkinlikler kapsamında gerçekleştirilecek olan Fener Alayı’nda kentliler bir araya gelecek. 29 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 19:00'da Cumhuriyet Meydanı'nda ellerde meşaleler, dillerde marşlar eşliğinde buluşacak binlerce Çanakkaleli, Cumhuriyet Bayramı coşkusunu fener alayı ile taçlandıracak. 


26.10.2022 11:19