Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Mavi Nefes Eğitim Otobüsü Çanakkale'de


Mavi Nefes Eğitim Otobüsü Çanakkale'de

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Deniz Temiz Derneği TURMEPA tarafından düzenlenen Mavi Nefes Eğitim Otobüsünü ziyaret etti. 

24-28 Ekim 2022 tarihleri arasında Cumhuriyet Meydanı'nda ziyarete açık olacak olan Mavi Nefes Eğitim Otobüsünü ziyaret eden Başkan Gökhan, etkinlik kapsamında düzenlenen atölyeler hakkında bilgi alan Başkan Gökhan, atölyelere katılan öğrenciler ile de sohbet ederken, burada yaptıkları çalışma hakkında bilgi aldı. Ziyaret sonunda deniz kirliliğine karşı Çanakkale Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar nedeni ile Deniz Temiz Derneği temsilcileri Başkan Gökhan'a plaket takdim etti. 

Başkan Gökhan'ın ardından Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Turan Ünüvar da Mavi Nefes Eğitim Otobüsü açılış etkinliğine katıldı. Açılışta Dernek temsilcileri ile bir araya gelen Ünüvar, deniz kirliliğine karşı farkındalık yaratmak amacı ile düzenledikleri etkinlikler nedeni ile dernek yönetimi ve üyelerine teşekkür etti. Atölye çalışmalarına katılan çocuklar ile de sohbet eden Ünüvar, çevre sorunları ve çözüm önerilerine ilişkin çocuklar ile görüş alışverişinde bulundu.    


24.10.2022 16:03