Tiyatro Sezonu “Karmakarışık” İle Başladı

Çanakkale Belediyesi Ekim Ayı Kültür Etkinlikleri kapsamında; Çanakkale Belediyesi Tiyatro Topluluğu'nun “Karmakarışık” isimli tiyatro oyunu ÇOMÜ İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezi'nde seyirciyle buluştu.

Ray Cooney'in yazıp, Haldun Dormen'in çevirdiği oyun Ebru Naz Eşli'nin yönetmenliğinde Çanakkale Belediyesi Tiyatro Topluluğu oyuncularının başarılı performansları ile 21 Ekim 2022 Cuma günü sahnelendi. 20.00'de başlayan oyun yaklaşık 2 saat boyunca kentlilere keyifli anlar yaşattı.

Sezonun ilk oyunu olarak sahne alan “Karmakarışık”a seyirci yoğun ilgi gösterdi. Kahkaha dolu 2 saatin sonunda Belediye Başkan Vekili Mehmet İrfan Mutluay, Yönetmen Eşli'ye ve oyunculara çiçek takdiminde bulundu. Mutluay'ın oyuncuların performanslarına yönelik tebrik ve teşekkürlerinin ardından keyifli gece sona erdi.

24.10.2022 15:56