Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Landrut'tan Çanakkale Belediyesine Ziyaret


Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Landrut'tan Çanakkale Belediyesine Ziyaret

Bir dizi etkinlik için kente gelen Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer- Landrut, Belediye Başkan Vekili M. İrfan Mutluay'ı ziyaret etti. Mutluay ziyaretin ardından Landrut ve beraberindeki heyete Çanakkale Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi'ni gezdirdi. 

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer- Landrut ve beraberindeki heyeti Başkanlık makamında ağırlayan Başkan Vekili Mutluay, ziyaret nedeni ile duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Keyifli bir sohbet ortamında geçen ziyarette Mutluay, konuklarına Çanakkale'nin tarihi, kültürü ve sosyal yaşamı ile ilgili bilgiler verirken, Çanakkale Belediyesi çalışmalarını da anlattı. Ziyaret, karşılıklı hediye takdiminin ardından son buldu.  

Başkanlık makamındaki ziyaretin ardından Başkan Vekili Mutluay, Büyükelçi Landrut ve beraberindeki heyet ile birlikte Çanakkale Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi'ni ziyaret etti. Tesiste düzenlenen gezi kapsamında ilk olarak Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü ve ÇAKAB Birlik Müdürü Aysun Kavcar, tesisisin çalışma prensibi ve burada gerçekleştirilen faaliyetlere ilişkin bilgilendirme sunumu yaptı. Ardından Başkan Vekili Mutluay, Büyükelçi Landrut ve beraberindeki heyet ile birlikte Düzenli Depolama Tesisi içerisinde yer alan Mekanik Ayrıştırma Tesisi'ni gezerek, çalışmaları yerinde inceledi. 


21.10.2022 14:44