Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

“Reşat Tabak Mezarı Başında Anıldı”


“Reşat Tabak Mezarı Başında Anıldı”

Başkan Gökhan; “Reşat Tabak’ın çizdiği bu yol doğru bir yoldur ve bu bizi başarıya götürür.”

1968-1980 yılları arasında Çanakkale Belediye Başkanlığı görevi yapan merhum Reşat Tabak, ölüm yıl dönümü sebebiyle mezarı başında anıldı.

Anma etkinliğine Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Tabak’ın ailesi, Çanakkale Belediyesi çalışanları ve çok sayıda seveni katıldı.

Dualarla başlayan anma etkinliği Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın konuşması ile devam etti.

Başkan Gökhan; “ Rahmetli Reşat Tabak amcamızın, eski Belediye Başkanımızın ölüm yıl dönümü sebebiyle bir araya geldik. Bu vesile ile  diğer aile fertlerini de rahmetle anıyorum.

Tabi ki her sene Reşat amcanın kabri başında buluşuyoruz. Belediyeci olarak ondan çok şeyler öğrendik ve onun izinden gidiyoruz.

İsmail Özay arkadaşımız da öyleydi, ben de o yolda ilerliyorum. Bu yol ne yolu; halktan yana olma, çalışma ve dürüst olma yolu. Bu noktada ondan feyz aldık ve onun yönetim anlayışına şahit olduk.

Reşat Tabak’ın çizdiği bu yol doğru bir yoldur ve bu bizi başarıya götürür. Gençlerimiz de buradalar, bu noktada onlar da çok çalışmalılar ve bu noktadan ilerlemeliler.

Kendisini bize böyle örnek olduğu için bir kez daha minnetle, şükranla, rahmetle anıyorum.” dedi.

Biz de Çanakkale Belediyesi ailesi olarak Eski Belediye Başkanımız Sayın Reşat Tabak’ı saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz. 


14.10.2022 14:17