Minik Öğrencilerden Can Dostlara Ziyaret

Çanakkale Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından Hayvanları Koruma Günü nedeni ile düzenlenen etkinlikler, 5 Ekim 2022 Çarşamba günü düzenlenen ziyaret ve çeşitli aktiviteler ile devam etti.

Hayvanları Koruma Günü nedeni ile düzenlenen etkinlikler kapsamında, Özel Doğa Kreş ve Gündüz Bakım Evi ile 18 Mart İlköğretim Okulu öğrencilileri Çanakkale Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakımevi'ni ziyaret etti. Minik öğrenciler öğretmenleri eşliğinde gerçekleştirdiği ziyarette ilk olarak bakımevini gezerek can dostlar ile bir araya gelirken, ardından veteriner hekimlerden hayvan bakımı hakkında bilgiler aldı.

Etkinlikler kapsamında ayrıca bakımevinde gerçekleştirilen boyama atölyesine de katılan minikler, çeşitli hayvan figürlerini rengarenk boyayarak keyifli bir gün geçirdiler.

05.10.2022 16:13