Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan İtfaiye Personelinin İtfaiye Haftasını Kutladı


Başkan Gökhan İtfaiye Personelinin İtfaiye Haftasını Kutladı

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, her yıl 25 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası kapsamında Çanakkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi. 

Başkan Gökhan hafta dolayısıyla ilk olarak itfaiye personeli ile makamında bir araya geldi. Ziyaret nedeni ile memnuniyetini dile getiren Başkan Gökhan İtfaiye Müdürü Olcay Runa ve personelin İfaiye Haftasını kutladı. Belediye Başkan Yardımcıları Handan Özyayla Kenar ve M. İrfan Mutluay'ın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Gökhan, Runa'dan İtfaiye Müdürlüğü faaliyetleri hakkında bilgi aldı. 

Başkan Gökhan İtfaiye Haftası kapsamında adından Çanakkale Belediyesi İtfaiye ve Acil Durum Merkezi binasına iade-i ziyarette bulundu. Başkan Gökhan, eşi Hale Gökhan ve Belediye Başkan Yardımcısı Handan Özyayla Kenar ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette İtfaiye Müdürlüğü personelinin İtfaiye Haftasını kutladı. İtfaiye personelinin tatbikatına da katılan Başkan Gökhan, tatbikatta kullanılan yeni teknoloji aletler hakkında da bilgi aldı. Ziyarette itfaiyecilerin insan can ve mal güvenliğinin yanı sıra hayvanların ve doğanın da yaşaması için hayati bir sorumluluk üstlendiğini vurgulayan Başkan Gökhan, bu görevi yerine getirirken gösterdikleri özverili çalışmalar nedeni ile itfaiye personeline teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi. 



26.09.2022 14:27