Kedi Köyü Sakinlerine Sağlık Taraması Yapıldı

Çanakkale Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, Esenler Mahallesi'nde bulunan Kedi Köyü'nde düzenlenen rutin sağlık kontrollerine devam ediyor.

Kenti birlikte paylaştığımız can dostlarımıza yönelik düzenlenen çalışmalar kapsamında; Veteriner İşleri Müdürlüğü personelleri, Kedi Köyü sakinlerini genel sağlık taramasından geçirdi. Kedi Köyü’ndeki can dostlara yönelik yapılan sağlık taramasının ardından ekipler, iç-dış parazit ilaçlamalarını da gerçekleştirdi.

Veteriner ekipleri tarafından yapılan sağlık taramasında yerinde tedavisi mümkün olan can dostlara bakım yapılırken, gerekli görülen hallerde ise tedavi ve bakım çalışmaları Çanakkale Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde gerçekleştiriliyor.

Çanakkale Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri öte yandan, can dostların kısırlaştırma, sahiplendirme ve beslenme ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor.

15.09.2022 14:06