Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

İlköğretim Haftası Törenle Kutlandı


İlköğretim Haftası Törenle Kutlandı

2022-2023 Eğitim Öğretim yılının başlaması nedeni ile düzenlenen İlköğretim Haftası, Vali Fahrettin Akkutlu İlkokulu'nda düzenlenen törenle kutlandı. 

Vali Fahrettin Akkutlu İlkokulu bahçesinde 12 Eylül 2022 Pazartesi günü gerçekleştirilen törene, Vali İlhami Aktaş, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler ile davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende günün anlam ve önemine ilişkin okunan şiirler ve konuşmaların ardından tören, öğrenciler tarafından sahnelenen halk oyunları gösterisi ve birinci sınıf öğrencilerine dördüncü sınıf öğrencileri tarafından “Okula Hoş geldiniz” çiçeği sunulması ile devam etti. 

Program sonunda öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektiren Vali Aktaş, Boğaz ve Garnizon Komutanı Ecevit ve Başkan Gökhan, öğrenci ve öğretmenlerine başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmeleri temennisinde bulundu.


12.09.2022 17:24