Özcan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Geçirdiği rahatsızlık nedeni ile yaşamını yitiren Çanakkale Belediyesi İtfaiye Personeli Hakan Özcan, İtfaiye Müdürlüğü önünde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Özcan için ilk olarak Barbaros Hayrettin Paşa Camiinde ikindi namazına müteakip cenaze namazı düzenlendi. Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Özcan için İtfaiye Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. Törene, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan başta olmak üzere Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ile belediye personeli ve Özcan ailesi katıldı.

Özcan'ın ailesine, sevenlerine ve mesai arkadaşlarına başsağlığı temennisinde bulunan Başkan Gökhan, Özcan'a Allah'tan rahmet diledi. İtfaiye önünde düzenlenen törenin ardından Özcan, dualar eşliğinde son yolculuğunda uğurlandı.

Mesai arkadaşımız Hakan Özcan'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.

12.09.2022 17:15