Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan İzmir'de Bir Dizi İncelemede Bulundu


Başkan Gökhan İzmir'de Bir Dizi İncelemede Bulundu

Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere İzmir'e giden Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Terra Madre Anadolu İzmir Gastronomi Fuarı'nı da ziyaret etti.   

Kentteki otopark sayısının arttırılması amacı ile sürdürülen çalışmalar kapsamında Büyükşehir Belediyesi'nin otoparklarında incelemelerde bulunmak üzere İzmir'e giden Başkan Gökhan, düzenlediği gezi kapsamında ilk olarak sağlıklı gıdaya erişimden sürdürülebilir tarıma kadar geniş bir kapsamda gerçekleştirilen ve Terra Madre Anadolu İzmir Gastronomi Fuarı'nı ziyaret etti. Ziyarette fuar alanında bulunan stantları ziyaret eden Başkan Gökhan, stantlarda sergilenen ürünler hakkında bilgi alırken, Çanakkale Belediyesi tarafından hayata geçirilen kırsal kalkınma projelerini de fuar katılımcıları ile paylaştı. 

Başkan Gökhan'ın İzmir ziyareti kapsamındaki bir sonraki durağı ise İzmir Büyük Şehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren otoparklar oldu. Bu konudaki yeni teknolojileri ve iyi örnekleri incelemek üzere İzelman Symrna Tam Otomatik Katlı Otopark ve Alsancak Punta Tam Otomatik Otoparkını ziyaret eden Başkan Gökhan, otoparkların çalışma prensibine ilişkin incelemelerde bulundu. İncelemeler kapsamında Kentkart Akıllı Ulaşım Sistemleri Merkezinde Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile bir araya gelen Başkan Gökhan, yeni teknolojiler hakkında da bilgi alışverişinde bulundu.

Otoparklarda gerçekleştirilen incelemelerin ardından Başkan Gökhan, İzmir Büyük Şehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e de nezaket ziyaretinde bulundu. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyaret sonunda İzmir'de bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gökhan, misafirperverlikleri nedeni ile Soyer'e teşekkür ederek, yoğun çalışmalarında kendisine ve ekibine başarılar diledi.

İzmir'deki ziyaretlerin ardından Başkan Gökhan, Manisa Büyükşehir Belediyesi Tam Otomasyonlu Otoparkı çalışmalarını yerinde inceledi.  Otoparkta Manisa Büyük Şehir Belediyesi yetkilileri ile bir araya gelerek çalışmalara ilişkin bilgi alan Başkan Gökhan, verdikleri önemli bilgiler nedeni ile teşekkürlerini iletti.


08.09.2022 14:26