Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Müdürlükler Arası Futbol Turnuvasında Atılan Her Gol Fidan Olacak


Müdürlükler Arası Futbol Turnuvasında Atılan Her Gol Fidan Olacak

Çanakkale Belediyesi çalışanları arasındaki iletişimi güçlendirmek, birlikte mücadele etme duygusunu geliştirmek amacı ile düzenlenen “Müdürlükler Arası Futbol Turnuvası”, 6 Eylül 2022 Salı günü düzenlenen açılış maçı ile başladı. 

Hastanebayırı Spor Kulübü sahasında gerçekleştirilen açılış maçına Belediye Başkan Vekili M. İrfan Mutluay, İda Dayanışma Derneği Başkanı Ekrem Akgül, TEMA Vakfı Temsilcisi Onur Arslan ve Türkiye Ormancılar Derneği Temsilcisi Murat Can ile STK temsilcileri, belediye personelleri katıldı. Bu yıl, "Atılan her gol fidan olsun, İzmir'in Dağları'nda çiçekler yine açsın" sloganı ile düzenlenen turnuva, açılış konuşmaları ile başladı. Açılışta ayrıca bu yıl kaybettiğimiz çalışma arkadaşımız Murat Özkan (Paşa Murat) da anıldı. 

Açılış konuşmasının ardından Başkan Vekili Mutluay ve STK temcilcileri tarafından yapılan santra ile başlayan turnuvanın ilk golünü attığı penaltı ile yapan Başkan Vekili Mutluay yaparak, turnuva boyunca atılan gol sayısı kadar TEMA Vakfı'na yapılacak olan fidan bağışının ilk fidanını da TEMA Vakfı Temsilcisi Arslan'a verdi.   

 Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen turnuva, Hizmet Grupları A.Ş-Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü müsabakası ile başladı. 8 müdürlükten yaklaşık 140 personelin katılımı ile gerçekleştirilen turnuva da 8 kadın personel de maçlarda ter dökecek. 

"Atılan her gol fidan olsun, İzmir'in Dağları'nda çiçekler yine açsın" sloganı ile düzenlenen turnuva 16 Eylül 2022 Cuma günü düzenlenecek final maçının ardından, turnuva boyunca atılan her gol için TEMA Vakfı'na fidan bağışında bulunulacak. 




07.09.2022 10:02