Sokak Hayvanları Geçici Rehabilitasyon Merkezi'nde “Doğru Tedavi, Hızlı Teşhis”

Sokakta yaşayan can dostlara yönelik çalışmalarını aralıksız sürdüren Çanakkale Belediyesi, sokak hayvanlarının sorunlarına daha hızlı müdahalede bulunmak ve bu konuda yeni çözümler geliştirmek amacı ile çalışmalarına devam ediyor.

Çanakkale Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğüne danışmanlık hizmeti veren Veteriner Hekim Dahiliye Uzmanı Özgür Yaman, mesleki kapasitenin arttırılması ve hayvan refahını yükseltmek üzere çalışmalarını müdürlük personeli ve dış paydaşlar ile birlikte sürdürüyor.

Müdürlük bünyesine katılan yeni hemogram cihazı ile tanı ve tedavi yöntemlerinin doğru ve hızlı belirlenmesine önemli katkı sunacağını belirten müdürlük personeli, aynı zamanda medikal cihazların verimli kullanımı, ilaç kullanımı, dezenfeksiyon gibi pek çok konuda kapasite arttırıcı eğitimleri danışmanlık programı kapsamında aldıklarını belirttiler.

02.09.2022 15:31