Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan' dan Belediye Personeline Teşekkür Kahvaltısı


Belediye Başkanı Ülgür Gökhan' dan Belediye Personeline Teşekkür Kahvaltısı

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, geçtiğimiz ay 59.'su gerçekleştirilen Uluslararası Troia Festivali'nde büyük bir özveri ile görev yapan belediye personeli ile kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi.  

Belediye Çalışanları Sosyal Tesisleri'nde 2 Eylül 2022 Cuma günü düzenlenen kahvaltı etkinliğine Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, eşi Hale Gökhan, Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Turan Ünüvar, birim müdürleri ve festivalde görev alan belediye personelleri katıldı. Sohbet ortamında geçen programda festival boyunca büyük bir özveri ile çalışan belediye personellerine teşekkürlerini ileten Başkan Gökhan;

59. Troia Festivalinde emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür için bu kahvaltıyı düzenledik. Bu yıl 59.'sunu düzenlediğimiz festivalimizi kazasız belasız bitirdik. Bütçemiz kısıtlı olmasına rağmen birbirinden güzel etkinlikleri kentliler ile buluşturduk. Kültür Müdürlüğümüz çok güzel program yaptı. Sanatçılarımızı kentte ağırladık, güzel etkinlikleri hep birlikte kentlilerimize sunduk. Biliyorsunuz ki, festivaller sabahın köründe başlar, gece boyunca da devam eder. Onun için burada emek veren tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kültür Müdürlüğümüzden Sosyal İşler Müdürlüğümüze, Temizlik İşleri Müdürlüğümüzden Park Bahçelere, Özel Kaleme ve İtfaiyemize kadar teyakkuz halindeydik. Zabıta ekiplerimiz de düzeni sağlamak için canla başla çalıştı. Dolayısıyla sağlıklı bir şekilde festivalimizi tamamladık. Tabii önümüzdeki sene çeşitli yönleriyle önemli. Hem Cumhuriyetimizin 100.yılı hem Festivalimizin 60. yılı. Gerek festivalimiz gerek Cumhuriyet Bayramımızı bir şölen havasında kutlayacağız” dedi.

Başkan Gökhan'ın konuşmasının ardından program sohbet ortamında devam etti.


02.09.2022 14:58