Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan Teknik İnceleme Gezisinde


Başkan Gökhan Teknik İnceleme Gezisinde

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, kent genelindeki çalışmaları yerinde incelemek amacı ile gerçekleştirdiği teknik inceleme gezilerini Hoşgörü Parkı ve Güzelyalı'da yaptığı incelemelerle sürdürdü.

Başkan Gökhan, 29 Ağustos 2022 Pazartesi günü Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve teknik ekip eşliğinde gerçekleştirdiği teknik inceleme gezisi kapsamında ilk olarak 1 Eylül 2022 Perşembe günü açılışı gerçekleştirilecek olan Hoşgörü Parkı'nı ziyaret ederek hazırlık çalışmalarını yerinde inceledi. Park alanını gezen Başkan Gökhan, buradaki peyzaj düzenlemelerinin yanı sıra park içerisinde yer alan Anadolu bilgelerinin rölyefleri hakkında bilgi aldı.  

Teknik inceleme gezisini dürdüren Başkan Gökhan, Güzelyalı'da da çeşitli alanlarda teknik ekip ile birlikte yapılması planlanan düzenlemelere ilişkin incelemelerde bulundu. Güzelyalı Piknik Alanın yanı sıra Güzelyalı'daki çeşitli alanlarda yapılacak düzenlemelere ilişkin incelemede bulunan Başkan Gökhan, çalışmaların planlanmasına ilişkin teknik ekip ile görüş alışverişinde bulundu.


29.08.2022 15:01