ÇOMÜ Tıp Fakültesinde İlk Kayıt Töreni Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde (ÇOMÜ) yeni dönem öğrenci kayıtları başladı. İlk kayıt törenine katılan Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Turan Ünüvar, öğrencilere yeni eğitim öğretim döneminde başarılar diledi.

2022-2023 eğitim öğretim dönemi öncesi Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde yılın ilk kayıtları alınmaya başlanırken, 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü ÇOMÜ Tıp Fakültesi Dekanlık binasında ilk kayıt töreni düzenlendi. Törene, Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Turan Ünüvar, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Prof. Dr. Muammer Karaayvaz başta olmak üzere davetliler katıldı. Törende ÇOMÜ Tıp Fakültesi'nin yeni dönem ilk kayıtları gerçekleşirken, Başkan Yardımcısı Ünüvar da öğrencilere başarılar dileyerek bir süre sohbet etti.

Tıp Fakültesine derece ile giren öğrencilerin kayıtlarının yapılmasının ardından tören, hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

22.08.2022 15:43