Şehit Polis Memuru Ergin Son Yolculuğuna Uğurlandı

Mardin’de gerçekleşen kazada, görevi başında yaşamını yitiren Şehit Polis Memuru Yahya Ergin, memleketi Ezine’de son yolculuğuna uğurlandı.

Askeri uçakla Çanakkale’ye getirilen Şehit Polis Memuru Yahya Ergin’in cenazesi Çanakkale Havalimanı’nda Vali İlhami Aktaş, Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit, Belediye Başkan Vekili Rebiye Turan Ünüvar ile birlikte sivil ve askeri protokol üyeleri tarafından karşılandı.

Havaalanında gerçekleştirilen karşılamanın ardından Şehit Polis Memuru Ergin’in naaşı, Ezine İlçesi Arasanlı Köyündeki baba evine getirildi. Öğlen namazına müteakip İl Müftü Yardımcısı Mehmet Ali Bal tarafından Arasanlı Köy meydanında kıldırılan cenaze namazının ardından Şehit Polis Memuru Yahya Ergin, Arasanlı Köyü kabristanlığında toprağa verildi.

22.08.2022 15:42