Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Vekili Ünüvar, Bayramiç Tohum Takas Şenliğine Katıldı


Başkan Vekili Ünüvar, Bayramiç Tohum Takas Şenliğine Katıldı

Belediye Başkan Vekili Rebiye Turan Ünüvar, Bayramiç Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Tohum Takas ve Yerel Ürünler Şenliği'ne katıldı.

Bayramiç'te bu yıl 8.'si düzenlenen Tohum Takas ve Yerel Ürünler Şenliği'ne katılan Belediye Başkan Vekili Rebiye Turan Ünüvar'a Belediye Başkan Yardımcısı M. İrfan Mutluay da eşlik etti. Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun ile birlikte şenliğin açılış kortejine katılan Başkan Vekili Ünüvar, festivalde açılan Çanakkale Belediyesi standını da ziyaret etti. Çanakkale Belediyesi tarafından üretilen yerel tohumların yanı sıra, kooperatif ürünlerinin de tanıtıldığı stant ve Çanakkale Seramik Müzesi tarafından düzenlenen seramik atölyesi, festival katılımcılarından da yoğun ilgi gördü.  

Ev sahipliği nedeni ile Bayramiç Beldiye Başkanı Mert Uygun'a teşekkürlerini ileten Ünüvar, yerel ve atalık tohumların gelecek kuşaklara aktarılmasının yanında tarımsal üretimde yerel tohumların kullanılmasının teşvik edilmesi noktasında bu tarz etkinliklerin önemli olduğunu vurguladı.


22.08.2022 15:37