Başkan Gökhan, Kardeş Kent Komrat Heyetini Uğurladı

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 59. Uluslararası Troia Festivali kapsamında kente gelen ve Kardeş Kent Protokolü imzalanan Komrat heyetini uğurladı.

Truva Otelde'de Kardeş Kent heyetleri ile bir araya gelen Başkan Gökhan, festival kapsamında kentte ağırlanan Moldava'nın Gagavuz Özerk Bölgesi'nde bulunan Kardeş Kent Komrat'ın Belediye Başkanı Sergei Anastosov ve beraberindeki heyeti uğurladı. Anastosov ve beraberindeki heyeti Çanakkale'de ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Gökhan, Kardeş Kente iyi yolculuklar diledi. Konukseverlikleri ve Çanakkale'de geçirdikleri keyifli zaman nedeni ile Başkan Gökhan'a ve Çanakkale Belediyesi'nde teşekkür eden Anastosov, Başkan Gökhan'ı Komrat'da ağırlamaktan memnuniyet duyacağını ifade etti.

12.08.2022 15:52