Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan Güzel Sanatlar Fakültesi Akademisyenleri İle Bir Araya Geldi


Başkan Gökhan Güzel Sanatlar Fakültesi Akademisyenleri İle Bir Araya Geldi

Kentin kültür - sanat yaşamına katkı sağlayacak projeler hakkında görüşme yapmak ve işbirliği geliştirmek amacıyla; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Çanakkale Belediyesi bir araya geldi.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve ekibinin katılım sağladığı toplantıya Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi yönetimi, Güzel Sanatlar Fakültesi yönetimi ve akademisyenleri katılım sağladı.

Barış Cafe'de düzenlenen programa, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediye Başkan Yardımcıları Özleyiş Çetin ve Handan Özyayla Kenar, Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Okhan Akdur ve Prof. Dr. Pelin Kanten, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yeşim Zümrüt, Dr. Öğr. Üyesi Oğuz Tunç, Öğr. Gör. Özlem Uyan, Arş. Gör. Ayşe Ekici, Çanakkale Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Meral Harput, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Duygu Albayrak ve Kültür İşleri Müdürü Özlem Eryiğit katıldı.

Buluşmada önümüzdeki aylarda gerçekleştirilmesi planlanan ve kente değer katacak sanatsal ve kültürel projeler görüşülürken, toplantı her iki kurumun temsilcilerinin olumlu görüşleriyle sonlandırıldı.  


05.08.2022 18:33