Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Deniz Harp Okulu Öğrencileri ve Komutanlarından Ziyaret


Deniz Harp Okulu Öğrencileri ve Komutanlarından Ziyaret

2022 Açık Deniz Eğitimi kapsamında kente gelen Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Deniz Harp Okulu öğrencileri, Belediye Başkan Vekili Süleyman Canpolat'a nezaket ziyaretinde bulundu.

MSÜ Deniz Harp Okulu öğrencileri ile birlikte MSÜ Deniz Harp Okulu Komutanları Eğitim Filotillası Komodoru Dz.Alb. Burak Atak, TCG Bayraktar Gemi Komutanı Dz.Alb. Lütfü Sezgin, Öğrenci Kafile Komutanı Dz.Yb. Ali Sezgin, TCG Sokullu Mehmet Paşa Gemi Komutanı Dz.Yb.Yasin Yahşi'yi makamında ağırlayan Başkan Vekili Canpolat, ziyaret nedeni ile duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karşılıklı sohbet ortamında gezen ziyarette Canpolat, Açık Deniz Eğitimi kapsamındaki faaliyetlere ilişkin bilgi aldı. Ziyaret, karşılıklı hediye takdimi ile sona erdi.

Çanakkale Belediyesi'nde gerçekleştirilen ziyaretin ardından Başkan Vekili Canpolat, Deniz Harp Okulu öğrencileri ve komutanlarına TCG Bayraktar Gemisi'nde iade-i ziyarette bulundu. Vali İlhami Aktaş'ın da yer aldığı ziyaret kapsamında TCG Bayraktar'ı gezen Canpolat, öğrenciler ile sohbet ederek, eğitim sürecini başarı ile tamamlamaları temennisinde bulundu.




01.08.2022 15:13