Başkan Gökhan Teknik İnceleme Gezilerini Aralıksız Sürdürüyor

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Belediyesi tarafından kent genelinde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde incelemek amacı ile gerçekleştirdiği teknik inceleme gezilerini aralıksız sürdürüyor.

Başkan Gökhan, 27 Temmuz 2022 Çarşamba günü gerçekleştirdiği teknik inceleme gezisi kapsamında ilk olarak Çanakkale Belediyesi yeni İçme Suyu Arıtma Tesisinde incelemelerde bulundu. Belediye Başkan Yardımcısı Handan Özyayla Kenar, birim müdürleri ve ilgili personel ile birlikte alanı gezerek tamamlanan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Gökhan, alandaki düzenlemelere ilişkin bilgiler aldı.

Teknik inceleme gezisi kapsamında Başkan Gökhan'ın ikinci durağı ise Barbaros Mahallesi'nde yapımı tüm hızı ile devam eden Prof. Dr. Halet Çambel Sağlıklı Yaşam Parkı oldu.

Teknik ekip eşliğinde park alanında yapılan düzenleme çalışmalarını inceleyen Başkan Gökhan, çalışmaların durumu ve alanda yapılması planlanan düzenlemelere ilişkin bilgi alarak inceleme gezisini sonlandırdı.

27.07.2022 16:06