Ev ve süs hayvanları bakım ve korunmasına yönelik eğitim programı gerçekleştirildi .

Çanakkale Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından ev ve süs hayvanları satışı yapan esnaf ve bu tür hayvanların yetiştiriciliği ile ilgilenen kentlilere Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü Veteriner Hekimi Görkem Bakır tarafından ev ve süs hayvanlarının bakımı ve korunmasına yönelik bir eğitim programı gerçekleştirildi.
Belediye Çalışanları Sosyal Tesislerinde yapılan eğitimde ,  ev ve süs hayvanlarının bakımı ve korunmasının önemine değinen Veteriner Görkem Bakır , eğitime katılan yetiştirici ve evcil hayvan satışı yapan esnafların sorularını da yanıtladı.
Yapılan eğitim sonunda katılımcılara sertifikaları verildi.

19.07.2022 15:58