15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek düzenlendi.

Çanakkale Valiliği tarafından organize edilen yemek programına Vali İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş  , Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit , İl Jandarma Komutanı J.Kd. Albay Tahsin Saruhan , Çanakkale Belediye Başkan Vekili Süleyman Canpolat ve eşi Fulya Canpolat , İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman'ın yanı sıra  şehit ve gazi yakınları katıldı.
Yapılan konuşmalar sonrasında Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirilirken , yemek programı şehitler için okunan duaların ardından devam etti.

16.07.2022 16:20