Halk ve Kamu Görevlileri Bayramlaşma Programı Gerçekleştirildi

Çanakkale Valiliği tarafından organize edilen Kurban Bayramı resmi bayramlaşma töreni Deniz Polisevi’nde gerçekleştirildi.
Düzenlenen törene Vali İlhami Aktaş, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat,  İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman,  İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin Saruhan, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan Oran, kurum müdürleri,  sivil toplum kuruluş temsilcileri, meslek odaları temsilcileri, protokol üyeleri,askeri personel, şehit ve gazi aileleri ile vatandaşlar katıldı.
Program dahilinde bir konuşma yapan Vali İlhami Aktaş ,  Çanakkale halkının Kurban Bayramı'nı kutlarken programa katılan tüm kamu görevlilerine huzur içinde bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

16.07.2022 16:17