Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı


Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı

Çanakkale Köprü Otoyol İşletme ve İdari İşler Müdürü Murat Benderli, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti yönetimi Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ı ziyaret etti.

Ziyaretler kapsamında Başkan Gökhan ilk olarak Çanakkale Köprü Otoyol İşletme ve İdari İşler Müdürü Murat Benderli'yi makamında ağırladı. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Gökhan Otoyol İşletmesi faaliyetlerine ilişkin Benderli'den bilgi aldı.

Başkan Gökhan ardından Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Burdur Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say'ı makamında ağırladı. Ziyaret nedeni ile memnuniyetini dile getiren Başkan Gökhan, konukları ile yerel yönetimlerin sorunlarına ilişkin sohbet etti. Ziyaret sonunda Başkan Gökhan, Ercengiz'e hediye takdiminde bulundu.

Başkan Gökhan ziyaretler kapsamında son olarak, Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hafize Akıncı ve yönetimini makamında ağırladı. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Gökhan, konukları ile güncel konulara ilişkin görüş alışverişinde bulundu.


04.07.2022 15:55