Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Çocuk Kültür Evi Yıl Sonu Müzik Dinletisi Büyüledi


Çocuk Kültür Evi Yıl Sonu Müzik Dinletisi Büyüledi

Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi, 2021-2022 kış dönemi programını Turhan Mildon Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirdiği "Yıl Sonu Müzik Dinletisi" ile tamamladı.

Çocuk Kültür Evi Orkestrası, Çocuk Kültür Evi Ritm Grubu ve Bireysel Çalgı Programı öğrencilerinin sahne aldığı etkinlikte, genç müzisyenler Türk müziğinden dünya müziğine geniş ve keyifli bir repertuar sundular. Çocuk Kültür Evi müzik eğitmenleri Çiğdem Ergun Güvenç, Kerem Güvenç, Bülent Genç, Serkan Gündüz, İlke Karol, Ayhan Yavaş ve Cengiz Sarıkaya rehberliğinde hazırladıkları eserleri sunan öğrencilerin heyecanı görülmeye değerdi.

Yoğun bir ilgiyle karşılanan müzik dolu akşama Çanakkale Belediyesi Başkan Yardımcısı M. İrfan Mutluay da katılarak, genç müzisyenlerin heyecanlarına ortak oldu.

Çocuk Kültür Evi Orkestrası üyeleri Nil Varlı ve Bahar Yılmaz'ın sunuculuğunu gerçekleştirdiği keyifli dinleti, Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı M. İrfan Mutluay'ın dinleti için emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiği konuşması ve çiçek takdimi ile sona erdi.


13.06.2022 11:19