Yazar ve Sanatçı Evi'nde Doğa Fotoğrafları Sergisi

Mavi Bilye Doğada Eğitim Gezginleri'nin çektiği fotoğraflarının sergilendiği Doğa Fotoğrafları Sergisi, 7 Haziran 2022 Salı Günü kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Çanakkale Belediyesi Yazar ve Sanatçı Evi'nde düzenlenen sergi açılışına Belediye Başkan Yardımcısı M. İrfan Mutluay, davetliler ve sanatseverler katıldı. Açılış konuşmasının ardından katılımcılar, Mavi Bilye Doğada Eğitim Gezginleri üyeleri tarafından çekilen doğa fotoğraflarının yer aldığı sergiyi gezdi. Katılımcılar ile birlikte sergiyi gezen Başkan Yardımcısı Mutluay, sergilenen fotoğraflar hakkında bilgi aldı.

Dünya Çevre Günü” kapsamında Mavi Bilye Doğada Eğitim Gezginleri tarafından düzenlenen Doğa Fotoğrafları Sergisi, 30 Haziran 2022 tarihine kadar Yazar Sanatçı Evi'nde sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

09.06.2022 14:38