Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan Kardeş Kentten Gelen Stajyer Öğrencileri Makamında Ağırladı


Başkan Gökhan Kardeş Kentten Gelen Stajyer Öğrencileri Makamında Ağırladı

Çanakkale Belediyesi ve Almanya'da bulunan kardeş kenti Osnabrück arasında gerçekleştirilen Staj Programı kapsamında, 5 Haziran 2022 tarihi itibariyle 6 konuk stajyer iki haftalığına, Çanakkale Atam Kreş ve Gündüz Bakım evinde staj yapmaya başladı. 

Osnabrück'te edindikleri mesleki deneyimlerine buradaki çalışmalarıyla da tecrübe katacak olan stajyerler, Atam Kreş ve Gündüz Bakım Evinde çocuklarla hem eğitsel hem de eğlenceli aktiviteler planladılar.

Osnabrück'ten gelen stajyerler bu kapsamda 8 Haziran 2022 Çarşamba günü Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Turan Ünüvar eşliğinde, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ı makamında ziyaret etti. 

Başkan Gökhan'a iki hafta boyunca Çanakkale Atam Kreş ve Gündüz Bakım Evinde gerçekleştirecekleri çalışmalar hakkında bilgiler veren stajyerler, Çanakkale'de olmaktan duyduklarını mutluluğu da dile getirdiler. Konuklarını dikkatle dinleyen Başkan Gökhan, gerçekleştirecekleri çalışmalarda stajyerlere başarılar dilerken, kentimize misafir olmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaret programı, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.


08.06.2022 15:56