Evde Berber Hizmeti Devam Ediyor

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla yola çıkan Çanakkale Belediyesi; ihtiyaçlarını karşılayamayan, bakıma muhtaç 65 yaş üstü kentliler ile engelli bireylerin yaşamlarına kolaylık sağlamak, ihtiyaçlarının karşılanmasında destek olmak amacıyla uzun yıllardan bu yana sürdürdüğü “Evde Hizmet ve Bakım Projesi” kapsamında, gerçekleştirdiği evde berber hizmeti uygulaması devam ediyor.

65 yaş üzeri kentlilerin ve engelli kentlilerimizin yararlanabildiği “Evde Hizmet ve Bakım Projesi” ile Çanakkale Belediyesi'nin anlaşmalı olduğu berberler, ihtiyaç sahibi kentlilerimizin evlerine giderek kuaförlük hizmetini evlere taşıyor.

Kentlilerden gelen talebe göre günleri belirlen evde berber hizmeti, ayda bir veya ihtiyaca göre haftada bir olarak gerçekleştiriliyor.

Evde Berberlik Hizmetinden faydalanmak isteyen kentlilerimizin, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nü (444 17 17 / Dahili 1125-1149 ) arayarak değerlendirme için kayıt oluşturmaları gerekmektedir.

08.06.2022 16:28