Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Çocuk Kültür Evi Kütüphanesi Kitap Kurtları'nı Seçti


Çocuk Kültür Evi Kütüphanesi Kitap Kurtları'nı Seçti

Kuruluşundan bu yana yürüttüğü atölye ve etkinlik programlarının yanı sıra çocuklara kütüphane hizmeti de sunan Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi, 2021-2022 döneminde en çok kitap okuyan üyelerini belirledi.

Üyesi olan bütün çocuklara herhangi bir atölye programına devam etme şartı aranmaksızın kütüphane ve ödünç kitap hizmeti sunan Çocuk Kültür Evi Kütüphanesi, 4000 üzerinde kitap ve görsel işitsel materyal kapasitesi ile çocukları nitelikli çocuk edebiyatı eserleriyle buluşturmayı 2021-2022 döneminde de sürdürdü. Üyesi olan 2326 çocuk ve ebeveynin faydalandığı Çocuk Kültür Evi Kütüphanesi, periyodik olarak gerçekleştirdiği “Yazar Buluşmaları” “Masal Günleri”, “Yaratıcı Yazarlık”, “Yaratıcı Okuma” gibi etkinlikleri aracılığıyla kentte okuma kültürünün desteklenmesinde önemli bir rol oynuyor.

2021-2022 dönemi boyunca toplam 1019 ödünç kitap işlemi gerçekleştirilen kütüphanenin bu yıl en çok kitap okuyan üyeleri Çocuk Kültür Evi’nde gitar atölyesine devam eden Elif Su Atmaca, piyano atölyesine devam eden Çiğdem Korkmaz, piyano atölyesine devam eden Gece Çınar Köylü ve ritim atölyesine devam eden Ada Umay Güzel oldu. Heyecanları ve mutlulukları gözlerinden okunan minik kitap kurtlarına Çanakkale Belediyesi tarafından hazırlanan kitap setleri ile “Yılın Kitap Kurdu” belgeleri, Çocuk Kültür Evi koordinatörü Evren Aldoğan ve Çocuk Kültür Evi kütüphane sorumlusu Gözde Kök tarafından takdim edildi.

Çocuk Kültür Evi sosyal medya hesapları:

https://www.facebook.com/cocukkulturevi/

https://www.instagram.com/cocukkulturevi/

https://twitter.com/CocukKulturEvi


Ayrıntılı Bilgi İçin: Cevatpaşa Mahallesi Piri Reis Caddesi Bayrak Sokak NO: 26/A  

Telefon: 0 286 217 73 11



06.06.2022 15:20