Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan Belediye Çalışmalarını Yerinde İnceledi


Başkan Gökhan Belediye Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, kent genelindeki çalışmaları yerinde incelemek amacı ile gerçekleştirdiği teknik inceleme gezilerine devam ediyor.

Belediye Başkan Yardımcıları ve teknik ekip eşliğinde 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü gerçekleştirdiği teknik inceleme gezisi kapsamında Yeni İçme Suyu Arıtma Merkezi, Çanakkale Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Rehabilitasyon Merkezi ve Prof. Dr. Halet Çambel Sağlıklı Yaşam Parkı'nı ziyaret etti. 

Teknik İnceleme gezisi kapsamında Başkan Gökhan'ın ilk durağı, Esenler Mahallesi'nde belediye adına DSİ tarafından yaptırılan Yeni İçme Suyu Arıtma Tesisi oldu. Yapımı tamamlanarak kısa süre içerisinde test çalışmalarının başlanması planlanan tesiste incelemelerde bulunan Başkan Gökhan, yüklenici firma yetkilileri ile bir araya gelerek, tesisteki çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Başkan Gökhan'ın bir sonraki durağı Sokak Hayvanları Geçici Rehabilitasyon Merkezi oldu. Can dostlarımızın daha sağlıklı ortamda yaşayabilmelerinin yanı sıra kısırlaştırma, tedavi ve beslenmelerinin de daha iyi sağlanabilmesi amacı ile baştan aşağıya yenilenen merkez binasındaki çalışmaları yerinde inceledi. Yapılan değişiklikler ile ilgili merkez veterinerleri ve teknik ekibinden bilgi alan Başkan Gökhan, yapılan yenileme çalışmalarında emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. 

Teknik inceleme gezisi kapsamında Başkan Gökhan'ın son durağı ise Barbaros Mahallesi'nde yapımı tüm hızı ile devam eden Prof. Dr. Halet Çambel Sağlıklı Yaşam Parkı oldu. Başkan Yardımcıları ve teknik ekip eşliğinde park alanında yapılan düzenleme çalışmalarını inceleyen Başkan Gökhan, çalışmaların durumu ve alanda yapılması planlanan düzenlemelere ilişkin bilgi alarak inceleme gezisini sonlandırdı.  



25.05.2022 14:16