Ücretsiz Toprak Analizi Başvuruları Başladı

Gübre Maliyetini Düşür, Verimini Arttır, Toprağını Koru...

Müsilaj Eylem Planı kapsamında , Kentlilerimizin Temiz Tarım ürünlerine erişimine katkı sunmak amacıyla üreticilerin tarımsal üretim öncesi doğru gübre kullanımını teşvik etmek için ve Üreticilerimizin gübre maliyetini düşürüp, verimini arttıracak olan ÜCRETSİZ Toprak Analizi Projesi başlamıştır.

Yerel Kalkınma Birimimiz tarafından hayata geçirilen projede, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi ile yapılan sözleşme kapsamında Araştırma Merkezindeki Toprak Analiz Laboratuvarında Kapsam 1 - ( İşba+Ph+EC+Fosfor+Potasyum+Kireç+Toplam Organik Madde) analizi, tüm üreticilerimize Belediyemizin destekleri ile ÜCRETSİZ olarak yapılacaktır. Başvuru için ÇKS Belgesi (varsa), Nüfus Cüzdanı ile Yerel Kalkınma Birimimize başvurabilirler.

Başvuru Adresi : İsmetpaşa Mahallesi Bayar Premium Evleri D Blok Daire:44 ( Çanakkale Belediyesi Yanı )

İletişim : 05017025227 / yerelkalkinma@canakkale.bel.tr

Laboratuvar Adresi : Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Terzioğlu Yerleşkesi

İletişim : 02862180018-24006/ merkezlab@comu.edu.tr