Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Karina'da 19 Mayıs Etkinlikleri


Karina'da 19 Mayıs Etkinlikleri

Çanakkale Belediyesi Karina Deniz Kültürü Merkezi “Denizin Kenti Çanakkale” sloganıyla 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramında çeşitli etkinliklere ev sahipliği yaptı.

Çanakkale Belediye Başkan Vekili Birten Sarıbaş’ın katılım gösterdiği Karina Deniz Kültürü Merkezi tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerinde; deniz canlıları VR deneyimi, denizci düğümleri, sportif balıkçılık, kalıp baskı, rüzgar çanı başlıklı atölye çalışmalarının yanı sıra; Çanakkale’nin seramik balıkları, gençlik karinada boyalı balıklar, çömlekçi tornasında çanak konu başlıklarıyla çalıştaylar gerçekleştirildi. “Soru Yorum?” söyleşi bölümünde de katılımcılar, merak ettikleri soruların yanıtlarını buldu.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi ile Güzel Sanatlar Fakültesi akademisyenleri, Koza Gençlik Derneği üyeleri ile öğrenciler, topluluklar, yerel sivil toplum kuruluşları ve spor kulüplerinin de katkı sunduğu etkinlikler gün boyu devam etti. Etkinliklere yoğun ilgi gösteren kentliler, birbirinden eğlenceli aktiviteler ile keyifli bir gün geçirme fırsatı buldu. 


20.05.2022 16:06