Minik Öğrencilerden Can Dostlara Ziyaret

Nedime Hanım Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi Uygulama Anaokulu öğrencileri, Çanakkale Belediyesi  Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Öğretmenleri eşliğinde 11 Mayıs 2022 Çarşamba günü gerçekleştirilen ziyarette Nedime Hanım Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi Uygulama Anaokulu'nun minik öğrencilerini Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Turan Ünüvar ve Veteriner İşleri Müdürlüğü personelleri ağırladı.

Ziyaret kapsamında ilk olarak merkezi gezerek buradaki faaliyetler hakkında Ünüvar ve merkez personellerinden bilgi alan öğrenciler, merkez çalışmaları hakkında sorular sordu. Ardından barınaktaki can dostlar ile bir araya gelerek, onları besleme fırsatı da bulan minik öğrenciler keyifli bir gün geçirdi.

11.05.2022 16:13