Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Belediye Başkanı Sayın Ülgür GÖKHAN'ın Anneler Günü Mesajı


Belediye Başkanı Sayın Ülgür GÖKHAN'ın Anneler Günü Mesajı


Bitmez, tükenmez, her gün çoğalan sevgiyle, sabırla, özveriyle annelerimiz şüphesiz ki kavuşmayı büyük bir umut içinde beklediğimiz güzel günlerin ve aydınlık geleceğin mimarıdır.

Yaşımız kaç olursa olsun, her zaman sığındığımız en güvenli liman olan, “gölgesi yeter” dediğimiz annelerimizi ve annelik duygusunu betimlemek, onlara hayatımızdaki yerini anlatacak cümlelerin en güzelini sunmaya çalışmak hiç kolay bir iş değil. Bunu, yılın sadece bir günü yapmak da hiç anlamlı değil…
Annelere verilebilecek en güzel hediyenin; çocuklarıyla özgürce, güven ve mutluluk içinde yaşayabilecekleri bir dünya olduğuna inanıyorum. Bizlerin görevi ise, onlara böylesi bir dünyayı sunabilmektir. Belki böylece, emeklerinin karşılığını ödeyebiliriz.

Her biri çok özel, çok kıymetli olsa da bu Anneler Günü’nde vatan için evlatlarını yanlarında değil de yüreklerinde büyütmeye devam eden şehit annelerimize özel olarak, sevgi, saygı ve minnetlerimi sunmak isterim.
Tüm bu duygu ve düşüncelerimle, ışıklarıyla her daim yolumuz aydınlatan, sonsuz sevgi ve sabrını büyük bir cömertlikle sunan annelerimizin, anne adaylarının ve bu eşsiz duyguyu yüreklerinde taşıyan tüm kadınlarımızın Anneler Günü’nü kutluyor, kaybettiğimiz tüm annelerimizi de rahmetle anıyorum.
Saygılarımla.

Ülgür GÖKHAN
Belediye Başkanı


06.05.2022 14:32