Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Çocuklar 23 Nisan Coşkusunu Tahta At Şenliğinde Bir Arada Yaşadı


Çocuklar 23 Nisan Coşkusunu Tahta At Şenliğinde Bir Arada Yaşadı

Çanakkale Belediyesi tarafından geleneksel olarak her 23 Nisan'da düzenlenen Tahta At Çocuk Şenliği, çocukların ve kentlilerin yoğun katılımı ile Halk Bahçesi'nde gerçekleşti. Kentli çocuklar Tahta At Çocuk Şenliği'nde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu doyasıya yaşadı. 

Halk Bahçesinde 23 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 11:00-19:00 saatleri arasında gerçekleşen etkinlikte; şişme oyun parkları, söyleşiler, animasyonlar, sahne gösterileri, atölyeler, sanat aktiviteleri, sergiler, sokak oyunları ve spor aktiviteleri gibi birbirinden renkli etkinlikler ve eğlenceli oyunlar çocuklarla buluştu.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da, şenliklere katılarak çocukların 23 Nisan coşkusuna eşlik etti. Stantları ve etkinlikleri tek tek gezen Başkan Gökhan hem bilgiler aldı hem de sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, aileler ve çocuklarla bir araya gelerek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. Halk Bahçesi'ndeki renkli etkinliklere katılan kentli minikler ise Başkan Gökhan ile bol bol hatıra fotoğrafı çekildi.

Çocuk Kültür Evi'nden 23 Nisan Söyleşisi

Tahta At Çocuk Şenliği etkinlikleri kapsamında Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi de Yazar Şerife Öztürk ile “Yazar Buluşması” söyleşisi gerçekleştirdi. Yazar Öztürk, miniklere,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hakkında bilgiler verirken, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bu bayramı çocuklara nasıl armağan ettiğini anlattı. 

Alice Masal Diyarında Oyunu Çocuklar İçin Sahnelendi

Birbirinden eğlenceli etkinlik ve oyunlar ile gün boyu devam eden Tahta At Çocuk Şenliği'nde Çanakkale Belediyesi Tiyatro Topluluğu da “Alice Masal Diyarında” oyununu çocuklar için sahneledi. Alice'in masallar diyarındaki maceralarını ilgi ile izleyen çocuklar, keyifli zaman geçirme fırsatı buldu. 


25.04.2022 16:08