Atam Kreş'in Minikleri 23 Nisan'ı Coşku İle Kutladı

Çanakkale Belediyesi Barbaros ve Cevatpaşa Atam Kreş ve Gündüz Bakımevinin minikleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında 22 Nisan 2022 Cuma günü düzenlenen etkinlikte bayram coşkusunu yaşadı.

Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Turan Ünüvar'ın da katılım gösterdiği etkinlikte minikler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel hazırladıkları programı sergiledi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda minikler, 23 Nisan'a özel şarkıları hep birlikte seslendirdi. Birbirinden güzel şarkılar ile Cumhuriyet Bayramı'nın coşkusunu yaşan miniklerin sevincine Başkan Yardımcısı Ünüvar da eşlik etti. Minikler ile yakından ilgilenen Başkan Yardımcısı Ünüvar, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

22.04.2022 14:04