Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Belediye Personeli Geleneksel İftar Programında Buluştu


Belediye Personeli Geleneksel İftar Programında Buluştu

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, her yıl Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlenen iftar programında belediye personeli bir araya geldi.

Balıkçı 286'da 19 Nisan 2022 Pazartesi günü düzenlenen iftar programına Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, eşi Hale Gökhan, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural, CHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erte, İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Necati Gapran ile belediye personeli ve aileleri katıldı.   

Dualar eşliğinde açılan oruçların ardından iftar programında konuşma yapan Başkan Gökhan; “İki yıldır pandemi nedeni ile personelimiz ile iftar programında bir araya gelemiyorduk. Ama şükür ki, bugün bir araya gelebildik. Bu iki yıllık süreç içerisinde aramızdan ayrılan arkadaşlarımız oldu. Onları buradan rahmetle anıyorum. Grek çalışan arkadaşlarımızdan, gerekse ailelerimizden kaybettiklerimiz var. Onlara Allah'tan rahmet, ailelerine de sabır diliyorum. Umarım geride kalanlar huzur ve sağlık içerisinde hayatlarını sürdürürler. Bu ay çok önemli bir ay. En önemli ibadetlerden biri de oruç tutmak. Yaptığımız bu ibadetlerin hepsi, Allah'ın rızası için yapılıyor. Bir ay boyunca tuttuğumuz oruçların sonunda, bayrama ulaşıyoruz. Umarım hep birlikte, sağlık içerisinde bayrama erişiriz” dedi. 

Kentlilere hizmet noktasında Çanakkale Belediyesi personelinin canla başla çalıştığını ifade eden Başkan Gökhan, kente verdikleri katkılardan ve gayretlerinden dolayı teşekkür ederek, gelecek yıllarda da iftar sofrasında bir arada olma temennisinde bulundu. Program, Başkan Gökhan'ın konuşmasının ardından keyifli sohbet ortamı ile devam etti. 


19.04.2022 10:52