İzmir Büyükşehir Belediyesi Heyetinden Ziyaret

Belediye Başkan Yardımcısı Özleyiş Çetin, İzmir Büyük Şehir Belediyesi’nden gelen heyeti makamında ağırladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi heyetine ziyaretleri nedeni ile duyduğu memnuniyetini dile getiren Çetin, heyetin 26-29 Mayıs 2022 tarihleri arasında İzmir Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde İzmir Fuar alanında düzenlenecek olan Olivtech – 10. Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Şarap ve Teknolojileri Fuarına daveti için de teşekkür etti.

Karşılıklı sohbet ile devam eden ziyarette İzmir Büyükşehir Belediyesi heyeti, bölge üreticilerinin desteklenmesinde önemli çalışmalar gösteren Çanakkale Belediyesinin fuarda yer almasından mutluluk duyacaklarını ifade ederek, üreticiler için de satış ve pazarlama alanında destek sunmaktan memnun olacaklarını dile getirdiler.

15.04.2022 14:47