Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı


Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı

29 Ekim Kadınları Derneği ile Çanakkale Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Yönetimleri Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'a nezaket ziyaretinde bulundu.

29 Ekim Kadınları Derneği Çanakkale Şubesi Kurucu Başkanı Ceyda Demiroğlu ve yönetimini makamında ağırlayan Başkan Gökhan, ziyaret nedeni ile duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Derneğin kurulmasının ardından ilk ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini ifade eden Dernek Başkanı Demiroğlu, Başkan Gökhan'a derneğin kuruluş amacı ve faaliyetlerine ilişkin bilgi verdi. Başkan Gökhan, Demiroğlu ve yönetimine dernek çalışmalarında başarılar diledi.  

Başkan Gökhan ardından Çanakkale Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği (EYT) Başkanı Murat Çağlayan ve yönetimi ile makamında bir araya geldi. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette güncel konulara ilişkin Çağlayan ve yönetimi ile görüş alışverişinde bulunan Başkan Gökhan, EYT'lilerin yaşadığı mağduriyetin bir an önce giderilmesi temennisinde bulundu. Ziyaret, Çağlayan'ın Başkan Gökhan'a 15 Mayıs'ta İstanbul Maltepe'de EYT Derneği tarafından düzenlenecek etkinliğin davetiyesini takdim etmesi ile son buldu.  


12.04.2022 16:39