Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı

Çanakkale Karadenizliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi ile Medikal Park Hastanesi yöneticilerini Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'a ziyarette bulundu.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 11 Nisan 2022 Pazartesi günü gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında ilk olarak Çanakkale Karadenizliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Turgay Kılıç ile yönetimini makamında ağırladı. Sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Gökhan, Dernek Başkanı Kılıç ve yönetiminden dernek çalışmalarına ilişkin bilgi alırken, gelen talepleri dinledi.

Başkan Gökhan ardından Medikal Park Hastanesi yöneticileri ile bir araya geldi. Medikal Park Hastanesi Genel Müdürü Erkan Erdem ve Başhekim Özkan Özger'i makamında ağırlayan Başkan Gökhan, ziyaret nedeni ile duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Güncel konulara ilişkin sohbet ile geçen ziyarette Başkan Gökhan, hastane faaliyetlerine ilişkin de bilgi aldı.

11.04.2022 15:46