Yerel Kalkınma Biriminden Tanıtım ve Ziyaretler

Çanakkale Belediyesi Yerel Kalkınma Birimi; Çan Belediyesi, Bayramiç Belediyesi, Çan Ziraat Odası, Bayramiç Ziraat Odası, Ezine Ziraat Odası, S.S. Çan Üretim ve İşletme Kooperatifini ve Harmanlık Üretici ve Kooperatifler Pazarının Yeni dönem başvurularını duyurulması kapsamında Merkez İlçe, Ezine ve Lapseki ilçelerinin köylerini ziyaret etti.

Yerel Kalkınma Birimi personelleri tarafından gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında, Çanakkale Belediyesi tarafından yürütülen yerel kalkınma faaliyetleri; belediye başkanları, ziraat odaları ve kooperatif yetkilileri ile paylaşıldı. Öte yandan Harmanlık Üretici ve Kooperatifler Pazarının ve diğer yerel kalkınma projelerinin de tanıtımları yapıldı.

Markalaşma, e - ticaret ve kooperatiflerin kurumsallaşması ile bilgi alışverişinin gerçekleştirildiği ziyaretlerde ayrıca kooperatifin tekstil atölyesini de gezerek incelemelerde bulunuldu.

11.04.2022 15:19