Çanakkale Belediyesi Tiyatro Topluluğu'nun Yeni Oyunu İzleyici ile Buluştu

Çanakkale Belediyesi Tiyatro Topluluğu 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü kapsamında “Karmakarışık” isimli yeni oyununun prömiyerini gerçekleştirdi.

Ray Cooney’in yazıp, Haldun Dormen’in çevirdiği oyun Ebru Naz Eşli’nin yönetmenliğinde Çanakkale Belediyesi Tiyatro Topluluğu oyuncularının başarılı performansları ile sahnelendi. 2 yıl aranın ardından izleyici ile buluşan Topluluk 30 Mart 2022 Çarşamba günü Çomü İçdaş Kara Yusuf Kongre Merkezi’nde sahne aldı. Saat 20:00’de başlayan oyun yaklaşık 2 saat sürdü.

Salondan kahkahaların eksik olmadığı oyuna kent halkı yoğun ilgi gösterdi. Oyunun sonunda Belediye Meclis Üyesi Birten Sarıbaş Topluluk Yönetmeni Eşli’ye ve oyunculara çiçek takdiminde bulunarak sergiledikleri başarılı performans için tebrik etti.

01.04.2022 15:30