Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan Esnaf Odalarını ziyaret etti


Başkan Gökhan Esnaf Odalarını ziyaret etti

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, CHP il ve ilçe yönetimleri ile birlikte esnaf odaları başkanları ve yönetim kurulu üyelerine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Esnaf Odaları ziyaretleri kapsamında Başkan Gökhan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Erkek, CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural ile CHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erte ve yönetimleri ile birlikte  Çanakkale Madeni İşler ve Sanatkârlar Esnaf Odası Başkanı Fahrettin Dündar, Çanakkale Marangozlar Esnaf Odası Başkanı Alaattin Gündüz, Çanakkale Kasaplar, Fırıncılar, Lokantacılar ve Gazinocular Esnaf Odası Başkanı Selahattin İş, Çanakkale Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Ayhan Engin, Çanakkale Terziler Odası Başkanı Mehmet Budak, Çanakkale Elektrik ve Elektronikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muzaffer Bilgiç’i ziyaret etti.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyaretlerde yeni yönetimlere başarılar dileyen Başkan Gökhan, Oda faaliyetleri hakkında bilgi alırken, gelen talepleri dinledi. Ziyaretler güncel konulara ilişkin görüş alışverişleri ile sona erdi.


01.04.2022 12:00