Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

İyi Partili Meclis Üyelerinden Sokak Hayvanları Geçici Rehabilitasyon ve Kısırlaştırma Merkezine Ziyaret…


İyi Partili Meclis Üyelerinden Sokak Hayvanları Geçici Rehabilitasyon ve Kısırlaştırma Merkezine Ziyaret…

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, İyi Partili Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Uslu, Burak Kunt, Didem Güner ve İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Necati Gapran ile birlikte Çanakkale Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Rehabilitasyon ve Kısırlaştırma Merkezi’ne ziyaret gerçekleştirdi.
Çanakkale Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirilen Meclis Üyeleri, aynı zamanda Merkezi gezme fırsatı da  buldu.
Ziyarette, sokak hayvanlarının kısırlaştırılmasının yanı sıra sağlık kontrolleri ve aşılamalarının da yapıldığı belirtildi. Merkezde  yapılan sağlık kontrolleri ve kısırlaştırma sonrası bir süre müşahade altında tutulan   sokak hayvanlarının alındıkları bölgelere bırakıldığı bunun yanı sıra yerel hayvan gönüllülerinin getirmiş olduğu hasta sokak hayvanlarının günlük tedavilerinin de yapıldığı belirtildi.
Çanakkale Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Rehabilitasyon ve Kısırlaştırma Merkezinde devam eden Çanakkale Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri Daire Başkanlığı’nın sahipsiz hayvanlarda hayvan refahı ve popülasyon kontrolü kapsamında gerçekleştirdikleri çalışmalar da belediye meclis üyelerine aktarıldı.
İnceleme programı  toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.


31.03.2022 11:28